lunes, 23 de abril de 2007

Sant Jordi 2007

Hem demanat a l'Ajuntament de Girona un lloc per vendre roses el dia de Sant Jordi. També es plantaran parades a Blanes, Platja d'Aro, Figueres i Vidreres.

L'Ajuntament ens ha assignat un lloc a la Plaça Catalunya, entre altres parades d'entitats "amistoses", com els maulets. Tota una deferència. La resta de partits polítics estaven una més a prop de la Rambla. De tant en tant s'acostava un individu que ens deia en veu baixa: feixistes! Un senyor de mitjana edat s'ha acostat a la taula i hi ha llençat unes paperetes reivindicatives del català, donant una palmadeta a l'espatlla i dient, apa! Molt educat, aquest senyor, però ni s'ha presentat. Un noi d'una paradeta del costat ens ha preguntat per què teniem una senyera i per què donavem suport a un partit com el nostre. Hem polemitzat una estona sobre el tema i ens ha dit que el seu pare és estremeny, però que ell és català i que si Catalunya fos independent aniria molt millor i seria molt més rica. Finalment la conversa s'ha acabat per què ha dit que el que defensàvem li feia fàstic. Aquesta ha estat la part negativa.

Les nostres roses, però, eren les més fresques i boniques, i han atret l'atenció de bastants fotògrafs. Per altra banda, molts més vianants s'han interessat pels nostres principis, i ens han comprat roses. Les hem venut totes!

No hay comentarios: