domingo, 8 de junio de 2008

fem ciutat... fem esport... fem nació !



Considerar que les reivindicacions polítiques d’alguns (o encara que siguin molts) han de ser compartides per tots, és totalitarisme. Encara més greu és utilitzar els diners, recursos, material, o mitjans de comunicació, públics, és a dir, de tots, per a recolzar-les.

Aquest any, amb motiu de la celebració de la Jornada de Recreació i Esport, l’Ajuntament de Girona ha tornat a mostrar un d’aquests tics totalitaris (que curiosament sempre són favosables al nacionalisme), en permetre a una associació privada amb fins polítics, la Plataforma per les Seleccions Catalanes, utilitzar una festa de tots per a fer les seves reivindicacions polítiques.

Al recinte de Fontajau es van poder veure en llocs preferents estelades i pancartes amb lemes nacionalistes com “Una nació, una selecció”, i els promotors d’aquesta plataforma van gaudir de llocs reservats per la seva promoció.

Una altra mostra de la utilització de l’esport per fer política nacionalista. Cal tornar l’esport a la Ciutadania.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Perdona, i la selecció espanyola de futbol, què?
D'aquests sí que n'estic cansat, que totes les televisions i diaris en van plens 24 hores al dia!
Pq. no en feu un comunicat, també?

Administrador dijo...

Estem en contra de qualsevol utilització amb fins partidistes dels esdeveniments esportius compartits. La Jornada de Recreació i Esport, que hauria de ser de tothom, va ser utilitzada per fer propaganda política. Això és el que hem criticat.
Gràcies pel seu comentari.