jueves, 25 de diciembre de 2008

Ciutadans proposa obrir l´aparcament de la Devesa durant les obres del TAV

Noticia aparecida en el Diari de Girona y en GironaNoticies.com

Ciutadans proposa obrir l´aparcament de la Devesa durant les obres del TAV

També vol connectar la línia 2 a la rotonda de la Devesa per millorar les connexions d'aparcaments

GIRONA | DDG
L'Agrupació de Girona de Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (C's), que ja va manifestar el seu descontentament amb l'Ajuntament per la seva passivitat davant la pèrdua d'aparcament a causa de les obres del Tren d'Alta Velocitat (TAV), ha proposat a l'equip de govern tripartit que s'habilitin nous aparcaments. La iniciativa demana que s'obri l'estacionament existent els dies de mercat a la Devesa i defensa millorar el transport públic per connectar la zona de l'estació amb els nous aparcaments municipals. 
En aquesta millora, van demanar que la línia 2 dels autobusos, arribi fins a la rotonda de la Devesa, per poder connectar amb la línia 11, ja que aquesta té parada a la zona de l'estació. Segons Ciutadans, l'equip de govern tripartit ha realitzat una "gestió pèssima i sense previsió" i ha hagut de "sortir del pas" ubicant places d'aparcament retirades de les zones habituals i justificant-se en el fet que han de rebre l'autorització del Govern central perquè es puguin habilitar nous aparcaments previstos.
Tanmateix, Ciutadans va demanar millorar el transport públic, especialment, entre les noves bosses d'aparcament habilitades o en projectes d'habilitació i la zona de l'estació i zona comercial de Girona. 
Finalment, Ciutadans-Partit per a la Ciutadania va instar que l'equip de govern "comenci a treballar" per a futurs problemes que puguin originar les obres de l'AVE i no ho faci "sobre la marxa", ja que per a Ciutadans, "és l'Ajuntament el que ha d'estar al servei de la ciutadania i no la ciutadania al servei de l'Ajuntament".

No hay comentarios: