sábado, 6 de febrero de 2010

C's davant les zones blaves de Sant Narcís.

Ciutadans (C’s) considera que les 3000 firmes recollides contra la zona blava del barri de Sant Narcís, demostren “el costum del nostre ajuntament de no tenir present la veu dels veïns”.

El coordinador de C’s a Girona, Mateo Padilla, recorda que fa un any es va advertir formalment a l’ajuntament de la manca d’aparcaments que havia a la ciutat i que aquesta era agreujada per les obres del AVE. “És incomprensible que amb la problemàtica d’aparcaments que hi ha, l’ajuntament l’agreugi creant zones blaves per motius recaptatoris”.

En aquest sentit,Padilla ha manifestat que C’s exigirà a l’ajuntament que deixi d’ignorar a la ciutadania i obri les portes a la participació ciutadana i al diàleg abans d’imposar mesures incomprensibles. “Són en aquests temes on calen fer consultes i escoltar la veu de la ciutadania, el que realment li importa a les persones, no fer referèndums independentistes que només busquen crear confrontació i trencar la cohesió social de Catalunya”, ha afegit el coordinador de C’s de la ciutat.

Noticia recogida en:
Gironanoticies

http://www.gironanoticies.com/noticies/noticia.php?id=16877

No hay comentarios: