sábado, 6 de febrero de 2010

Seguretat

C’s recolza mantenir la comissaria de Vista Alegre.
  • El seu grup parlamentari votarà a favor de la proposició de resolució al Parlament per mantenir la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Vista Alegre.
  • Considera la mesura de la Generalitat “desafortunada i d’una greu irresponsabilitat”.

Girona, 23 de gener de 2010. La formació política de Ciutadans (C’s), en un comunicat de premsa, ha anunciat que el seu grup parlamentari votarà a favor de la proposició de resolució al Parlament per mantenir la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Vista Alegre.

C’s, que va aconseguir tres diputats en les passades eleccions autonòmiques, aportarà els seus vots a favor per mantenir la comissaria a la seva ubicació actual. Segons C’s, “no es poden prendre decisions des de la cadira sense conèixer les necessitats reals dels ciutadans. Girona necessita mantenir una comissaria de primer nivell per la simple seguretat de la ciutat”.

C’s considera “desafortunada” la mesura pressa pel tripartit. “Deixar la ciutat sense comissaria per solucionar la problemàtica de seguretat que hi ha a Salt és d’una greu irresponsabilitat”. Per C’s, “la solució és tant senzilla com ampliar el nombre de Mossos a Girona tal i com s’ha reclamat altres vegades i crear una comissaria de denúncies i recolzament a Salt”.

Publicat.
Gironanoticies

http://www.gironanoticies.com/noticies/noticia.php?id=17083

No hay comentarios: