miércoles, 19 de mayo de 2010

Reforma del Carrer Migdia.

Per C’s la reforma del carrer Migdia no és necessari i sí inversions en altres barris.

  • C’s assegura que es perdran centenars d’aparcaments i augmentarà el caos circulatori. Demana a l’ajuntament que no executi l’obra perquè “ara no toca”.

L’Agrupació de Ciutadans (C’s) de Girona lamenta que l’ajuntament hagi decidit realitzar una despesa de 2,2M d’euros en remodelar el carrer Migdia de la ciutat.

Per C’s, aquesta obra no és prioritària a la ciutat: “és una actuació de maquillatge, una cortina de fum més per desviar l’atenció de la ciutadania. El tripartit municipal veu que se li acaba el crèdit i no saben que fer per mantenir la cadira. Llencen més de dos milions d’euros en un caprici que l’únic que originarà serà més caos circulatori i més molèsties p els veïns. Hi ha altres punts de la ciutat, especialment en el barris perifèrics, on cal millorar urgentment les infraestructures”.

C’s considera “inadmisible que en època de crisis i amb les anunciades mesures d’austeritat, l’equip de govern municipal es dediqui a jugar al monopoly amb els diners de tots”. A més, la formació no nacionalista, assegura que es perdran una important bossa d’aparcaments: “amb les obres de l’AVE es van perdre centenars d’aparcaments i l’ajuntament no va buscar alternatives i ara es tornaran a eliminar més aparcaments sense proposar cap alternativa, sembla que no han après res en aquests 30 anys”.

“Des de C’s, demanem a l’equip de govern que retiri el projecte perquè ara no toca i destini els diners en solucionar els problemes reals dels gironins en uns temps de crisis històrics”.

No hay comentarios: