domingo, 10 de abril de 2011

Candidatura de C's a Girona. Municipals 2011

C’s confia en la veterania en la candidatura de Girona.


  • Els impulsors de C’s a Girona són escollits per encapçalar la llista de la ciutat.


Girona, 9 d’Abril de 2011. En aquestes eleccions municipals l’Agrupació local de Ciutadans (C’s) de Girona ha confiat en l’experiència i la veterania dels que varen impulsar C’s a Girona. La llista l’encapçala Salvador Valenzuela, de 62 anys, és propietari d'una empresa dedicada a equips i productes de Tecnologia bio-enzimàtica per al medi ambient. L’acompanyaran Manuel Díez, recentment nombrat coordinador provincial de C’s, Mateo Padilla, que va ser el cap de llista de C’s a les eleccions municipals del 2007, Esmeralda Úbeda, professora de física de la Universitat de Girona i Maria del Carmen Melero.


D'esquerra a dreta: Manuel Díez, Maria del Carmen Melero, Salvador Valenzuela, Esmeralda Úbeda i Mateo Padilla


Valenzuela, a declarat que l’objectiu de C’s és “acabar amb trenta anys de polítiques nacionalistes encapçalades pel PSC que ha venut els seus ideals progressistes i d’igualtat a l’independentisme”.


Som l’única alternativa real per tornar la política a la ciutadania, volem que el nostre ajuntament representi a tots els ciutadans, que no diferenciï entre la llengua que parlen o la bandera que tenen al balcó de casa. Tots som gironins, en igualtat de drets i oportunitats”, ha afirmat el candidat.


Finalment, Valenzuela a repassat l’activitat de C’s a Girona “en aquests quatre anys, hem presentat mig centenar d’instàncies a l’ajuntament, on vull destacar les impulsades per reduir costos i la nostra aportació en els pressupostos del 2009 i el 2010. També ens hem sumat a diverses iniciatives socials, com la de la ‘girocleta’, el pavelló de la Devesa, les zones blaves de Sant Narcís, entre d’altres


C’s ha anat guanyant vots a Girona elecció darrera elecció, a les autonòmiques del 2006 va obtenir 608 vots, a les darreres municipals 737, i el passat mes de novembre 840 vots.


No hay comentarios: