lunes, 16 de mayo de 2011

C’s assegura que són l’única alternativa progressista a Girona.

  • Som els únics que podem fer front a un Majestic a la gironina (CiU-PP) i a un nou tripartit nacionalista (PSC-ERC-ICV)


Girona, 7 de maig de 2011. Ciutadans (C’s) que es presenta amb Salvador Valenzuela com a cap de llista per Girona, ha assegurat que “som l’única alternativa progressista a Girona que podem fer front, sense hipoteques polítiques ni pactes del passat, a una pacte del Majestic a la gironina CiU-PP i a la reedició d’un nou tripartit nacionalista”.



En aquest sentit, el candidat de C’s, ha recordat que el passat de Millo i d’altres dirigents del PP a Girona per CiU faciliten un pacte entre ambdues formacions “el senyor Millo i altres dirigents actuals del PP a Girona tenen un passat no gaire llunyà a CiU, per tant, estem davant la possibilitat d’un pacte del Majestic a la gironina”. Valenzuela recorda que “CiU s’ha convertit en un partit independentista a favor de la independència de Catalunya i el PP, malgrat això, no amaga el seu ‘amor’ a un pacte”. A més, afegeix Valenzuela, “el PSC liderant el tripartit gironí, ha deixat de banda els seus ideals progressistes per convertir Girona en un feudo dels independentistes”.



Per això, Valenzuela ha assegurat que només C’s pot fer front als dos grups d’interessos polítics, perquè a diferència de la resta“nosaltres no estem en venta. No hem vingut a per entrar en el club, sinó per tornar la dignitat a la política i que els gironins es sentin orgullosos dels seus representants. Volem una Girona dels ciutadans”, ha conclòs.


No hay comentarios: