lunes, 16 de mayo de 2011

C’s proposa obrir els plens als ciutadans

  • Valenzuela: “El PSC ha convertit Girona en el seu ‘cortijo’, tancant la porta a la participació ciutadana i censurant als ciutadans. Han convertit Girona en moneda de canvi d’altres pactes electorals al Parlament”.


Girona, 13 de maig de 2011. Ciutadans (C’s) proposa en un dels seus eixos del programa la participació ciutadana “per obrir la política a la ciutadania”. En aquest sentit, C’s proposa que en el torn de precs i preguntes del plens, els ciutadans puguin preguntar oralment a l’equip de govern de torn. “Els plens de l’ajuntament s’han convertit en intervencions pactades entre els partits, en continguts buits, on tot es decideix en passadissos i despatxos d’esquenes als ciutadans. Cal donar un tomb a aquesta forma de fer política, s’ha d’obrir als ciutadans i s’ha de facilitar la participació ciutadana”


Girona, moneda de canvi del PSC.


En aquest sentit, el candidat de C’s per Girona, Salvador Valenzuela, ha carregat durament contra els 30 anys de govern socialista. “El PSC ha convertit Girona en el seu ‘cortijo’, tancant la porta a la participació ciutadana i censurant als ciutadans. Han convertit Girona en moneda de canvi d’altres pactes electorals al Parlament”.

Per això, Valenzuela ha assegurat de la necessitat que una partit com C’s estigui a l’ajuntament “no tenim ni hipoteques ni estem en venda, venim per canviar les coses, no per entrar dins del club d’uns polítics professionals que no dubten en vendre els seus ideals per una cadira. Som la veu dels ciutadans del carrer”.

No hay comentarios: