miércoles, 18 de mayo de 2011

C’s proposa eliminar les subvencions en fer nació per destinar-les en benestar per a tots.

  • Valenzuela: “Ja n’hi ha prou d'invertir en sentiments de separació. Girona és de la gent que viu i treballa a la nostra ciutat. Els impostos que s'inverteixen en identitat d'uns quants, ens surt massa car per pagar-la amb els diners de tots.

Girona, 18 mayo de 2011. El candidat de Ciutadans (C’s) per Girona, Salvador Valenzuela, ha assegurat que la seva formació “eliminarà totes aquelles subvencions inútils destinades per a uns pocs amb l’únic objectiu de crear una nació imaginària i inexistent”

Valenzuela recorda que C’s va demanar a l’ajuntament de Girona “la retirada d’aquest tipus de subvencions i va sol·licitar quin era el cost anual en netejar Girona de pintades i adhesius independentistes”. En aquest sentit, el candidat de C’s lamenta que “després d'un mandat marcat per la manca d’idees i el descontrol econòmic, part dels nostres impostos s’hagin invertit en polítiques identitàries camuflats en subvencions a entitats polítiques que promouen trencar amb la democràcia que estableix la nostra Constitució i en crear confrontació per trencar la cohesió social”.

“Ja n’hi ha prou d'invertir en sentiments de separació. Girona és de la gent que viu i treballa a la nostra ciutat. Els impostos que s'inverteixen en identitat d'uns quants, ens surt massa car per pagar-la amb els diners de tots. Els sentiments de cada una de les persones són per l'àmbit de cadascú i no tenen que servir per fer política”, afegeix Valenzuela.

Per això, el candidat de C’s ha assegurat que els diners públics destinats per aquesta finalitat els destinarà en el benestar dels gironins i en millorar l’imatge de Girona, com és en mantenir els parcs públics, millorar les zones verdes i tenir un mobiliari urbà en perfectes condicions.

No hay comentarios: