martes, 6 de junio de 2006

Comunicat dels maulets

Els Maulets fugint dels Ciutadans



Comunicat de Maulets referent als fets succeïts amb motiu de la visita de Ciutadans de Catalunya

Comunicat de Maulets aclarint els fets succeits a Girona en motiu de la visita dels 'Ciutadans de Catalunya' front la barroera manipulació mediatica que se n'està fent enguany:

Davant dels fets ocorreguts avui, dia 5 de juny de 2006 a Girona, en motiu de l'acte que la plataforma Ciudadanos de Cataluña ha organitzat a l'Auditori Narcís de Carreras, Maulets vol manifestar el següent:

Els i les membres de Ciudadanos de Cataluña han actuat des del primer moment amb múltiples provocacions cap a la quarantena de persones que s'han reunit a l'exterior de l'auditori per mostrar el rebuig a aquesta plataforma.

Quan els i les manifestants antifeixistes hem volgut entrar a l'acte per explicar la nostra opinió, alguns dels membres de Ciudadanos de Cataluña han respost amb insults i múltiples agressions físiques cap als concentrats, alguns menors d'edat. A més, altres manifestants que havien aconseguit entrar a la sala on es realitzava l'acte, també han rebut agressions físiques per part de la seguretat privada de la plataforma espanyolista.

Tant la policia local com els Mossos d'Esquadra presents no han actuat en cap moment per protegir als manifestants.

Quan l'acte ha acabat, antiavalots dels Mossos d'Esquadra i altres membres de paisà d'aquesta força han agredit físicament als manifestants amb empentes i porres extensibles.

Maulets, el jovent independentista revolucionari, volem reiterar de nou que seguirem mostrant ara i sempre el rebuig a l'espanyolisme i al feixisme.

No hay comentarios: