sábado, 2 de julio de 2011

C’s “Al Govern li dona igual Girona i el seu aeroport”

  • Des de C's demanem a la Generalitat que faci tot el possible, sense caure en el xantatge, per arribar a un acord amb la companyia aèria i no fer que l’aeroport de Girona sigui com el d’Alguaire amb tot el que comporta.


Girona, 29 de juny de 2011. La formació política de Ciutadans (C’s) a Girona ha rebut amb nerviosisme l’anunci de que Ryanair abandona Reus “l’anunci de la companyia aèria que deixa Reus el proper 30 d’Octubre posa en el punt de mira Girona. No ens podem quedar de braços creuats i, per això, demanem a la Generalitat que faci el mateix esforç que ha fet amb Spanair”.


En aquest sentit, C’s assegura que “si l’anunci de Ryanair fos sobre l’aeroport de Barcelona posarien tots els mecanisme perquè no marxés. Al Govern li dona igual Girona, Reus i els seus respectius aeroports, viuen centrats només en Barcelona”.

La formació liderada per Albert Rivera, ha recordar a CiU que “Ryanair ha convertit Girona en uns dels aeroports d’Espanya amb més passatgers aportant turisme no només a Girona, sinó també a Barcelona”. A més, C’s recorda que Ryanair va anunciar el passat febrer que cancel·lava 18 rutes amb la pèrdua de 1,7 milions de passatgers i 1700 llocs de treball directes i indirectes per la negativa del Govern de CiU d’arribar un acord amb Ryanair.


Per aquest motiu, “des de C’s demanem a la Generalitat que faci tot el possible, sense caure en el xantatge, per arribar a un acord amb la companyia aèria i no fer que l’aeroport de Girona sigui com el d’Alguaire amb tot el que comporta”.


No hay comentarios: