sábado, 29 de noviembre de 2008

Alguien se ha ido de la lengua

No puede ser, bastante nos cuesta mantener el chiringuito, para que venga un tonto útil y se lo cargue en un santiamén. ¿No se da cuenta este hombre de que nos va a arruinar? Oficialmente, en Cataluña NO hay discriminación del castellano. ¿A qué viene Toni Soler a reconocer que sí?

¡Y encima van algunos medios y publican lo que ha dicho! ¡Para que se aproveche El Mundo! ¡Esto ya no tiene remedio! No están hundiendo entre todos. ¿Está claro o no? En Cataluña NO HAY NINGÚN TIPO DE DISCRIMINACIÓN LINGÜÍSTICA, y el que diga que sí (o el que publique las palabras del que diga que sí) que se atenga a las consecuencias.

-----------------------------
El digital Tribuna.cat, que dirigeix l'exsecretari de Comunicació del Govern Miquel Sellarès, acusa e-notícies de "fer el joc a la Brunete", així com "de no tenir escrúpols". A Sellarès, que té aquestes acusacions com a obertura del seu digital des de fa més de 24 hores, li molesta que e-notícies informés de fets que, considera, "donen pinso a l’espanyolisme mediàtic més ranci".   

En aquest sentit, condemna que e-notícies publiqués
les declaracions de Toni Soler al voltant de la discriminació del castellà, la polèmica per la distribució de freqüències efectuada pel CAC o les declaracions al Parlament del representant del PP en aquest organisme contra Losantos i Luis del Olmo. Aquestes notícies van ser recollides pel diari El Mundo o Libertad Digital, fet que "alimenta la sospita" de l'exalt càrrec.
-----------------------------


No hay comentarios: