sábado, 15 de noviembre de 2008

Ciudadanos: no al consorcio TDT Girona


GironaNoticies.com

Demanen la retirada d´una televisió pública gironina en format TDT.

C’s demana la retirada del consorci creat per la posta en marxa d’una televisió pública gironina en format TDT. 

L’Agrupació de Girona de Ciutadans – Partido de la Ciudadanía (C’s), ha demanat a l’ajuntament la renuncia al projecte de crear un canal de TDT públic i la immediata sortida del consorci format per aquest objectiu.

Per C’s, resulta “vergonyós” que s’hagin destinat gairebé 400.000€ (260000€ el 2007 i 130000€ el 2008) en la creació d’un consorci de municipis al Gironès per impulsar un canal de televisió digital terrestre.

Segons C’s, “està demostrat que un canal de televisió no és un servei públic necessari ja que aquest servei es troba cobert amb els mitjans de comunicació privats existents i, per tant, no és d’interès general”.

Per C’s, “la crisis financera que arrosseguen les televisions públiques del nostre entorn, hauria de fer-nos desistir d’embarcar-nos en projectes de dubtós interès públic i molt costosos per a la ciutadania que és qui paga”. En aquest sentit, C’s recorda que Girona és una de les ciutats espanyoles que més impostos paga i es troba en el TOP TEN dels índexs que mesuren la pressió fiscal.

Finalment C’s, creu que la creació d’aquest canal de televisió té com a objectiu “mantenir al poder als que governen” i per això ha sol·licitat la retirada d’aquest projecte i el rescat dels fons ja destinats i no executats..

No hay comentarios: