domingo, 23 de noviembre de 2008

"El Punt", el más subvencionado

El tripartit català, liderat pel PSC, ha privilegiat un any més el diari El Punt en la concessió de subvencions als mitjans de comunicació corresponents a l'exercici 2008. El Punt percebrà enguany, entre ajuts a dit i estructurals, 1.818.920 euros, i el Diari de Girona, 280.539,21 euros.
En els darrers anys, el tripartit ja havia convertit El Punt en el diari més subvencionat de Catalunya en la relació ajuts/exemplars venuts. Enguany es convertirà en el rotatiu amb més subvencions en xifres totals, fins i tot per davant d'El Periódico, tot i que les vendes del rotatiu barceloní són set vegades superiors a les d'El Punt. 
...
Una de les subvencions a El Punt, de 250.000 euros, és per a "l'ampliació de les edicions locals de 7 a 10 i cobrir tot el territori del Principat". De moment, a un mes i mig per acabar l'any, no només no n'ha obert cap de nova, sinó que s'està plantejant tancar-ne alguna per afrontar la crisi econòmica.
Aquestes subvencions no tenen en compte la inversió de la Generalitat en publicitat o subscripcions als diferents mitjans de comunicació. En l'apartat de subscripcions, els més beneficiats pel tripartit són El Punt i l'Avui.

No hay comentarios: